Vrijdag 21 april 2023

Algemene Leden Vergadering

Aanvangstijd: 19.30u, inloop vanaf 19.00u

Locatie: 't Praathuis

Deze avond wordt er o.a. een nieuwe voorzitter en penningmeester gekozen. U bent allen van harte welkom om uw stem uit te brengen.


10 april 2023

Beste tuinders,

 

Helaas is het door diverse omstandigheden, waaronder communicatie en overleg met het AVVN, niet helemaal gelukt om de stukken twee weken van tevoren aan  te leveren. Onze excuses daarvoor. U vindt ze nu in de bijlage.

 

De ALV vindt zoals eerder aangekondigd plaats op vrijdag 21 april 2023. De vergadering start om 19.30 uur in het Praathuis.

 

Naast de vertrouwde agendapunten valt er dit jaar weer iets te kiezen! Onder andere een nieuwe voorzitter, een bestuurder financiën en het doorgaan van onze interim bestuurder communicatie.

In de bijlage treft u de agenda, alsmede de jaarverslagen van voorzitter, secretaris, penningmeester en kantine over 2022.

 

Tevens treft u hieronder een volmacht aan. Met deze volmacht kunt u een mede tuinder machtigen om namens u een stem uit te brengen tijdens de vergadering mocht u zelf niet aanwezig kunnen zijn. Er mag slechts 1 keer per tuin gemachtigd worden.

 

Wij hopen u allen te zien op vrijdag 21 april. Laten we er met elkaar een goede ledenvergadering van maken.

 

Met vriendelijke groet,

 

Het bestuur

VTV Wijkeroog


AGENDA ALV 2023
PDF – 413,9 KB 162 downloads
VOLMACHT ALV VTV
PDF – 23,7 KB 163 downloads