Nieuwspagina V.T.V. Wijkeroog


Nieuws

Met enige regelmaat zullen wij hier nieuws plaatsen over toekomstige evenementen, etc.

Wilt u liever op de hoogte blijven door middel van een nieuwsbrief? Dat kan, vult u dan het nieuwsbrief formulier in.

Uiteraard kunt u ons ook volgen via Facebook.

Link: facebook.com/vtvwijkeroog.

Nieuwsbrief formulier

Actueel nieuws V.T.V. Wijkeroog

18 maart 2021

Wij ontvingen hieronderstaande email

Beste VTV Wijkeroog,
Aangenaam digitaal kennis te maken.
Momenteel ben ik bezig met de productie van De Sterfshow, een film van Videoland Academy. Hiervoor ben ik op zoek naar een glazen tuinhuisje/kleine kas om een aantal scenes op te nemen.
Bij deze zoektocht kwam ik uit op uw website. Daarom vroeg ik mij af of jullie over een dergelijk glazen thuishuisje/kleine kas beschikken en openstaan voor filmopnames. Voor het filmen is momenteel één dag ingepland aan het begin van mei.
Ter informatie:
De Sterfshow gaat over lijkschouwer Jelle die wordt uitgenodigd om panellid te worden bij de nationale tv-show "De Sterfshow". Vanaf dat moment verandert alles in zijn leven: de show brengt roem en respect, maar ook onrust en angst. Door onhandige acties van zijn puberende zoon stijgt de jongen tot in de top 5 van de Sterfshow ranglijst. Durft Jelle tegen de show in te gaan en zijn zoon te redden van een nummer 1 positie, die de dood als gevolg heeft?


De Sterfshow is een Videoland Original van aanstormende regietalenten Timo Ottevanger en Edson da Conceicao. De verrassende wrang humoristische en hyperbolische kijk op onze maatschappij is geschreven door Paul de Vrijer. De film zal op première gaan tijdens het Nederlands Film Festival en te zien zijn op Videoland, met rollen weggelegd voor o.a. Nasrdin Dchar en Victoria Koblenko. De doelgroep van de film is jongeren t/m 30 jaar.


Mocht u nog vragen hebben hoor ik dat graag

Met vriendelijke groeten,

Emilia Lantink
Assistent Productieleider

 

Indien iemand met een kas hier aan mee wil doen kan deze contact opnemen  met het bestuur, wij zullen dit dan doorgeven aan de Videoland Academy.

 

 

BOOM TE KAPPEN?

Jan Olthof doet dit graag voor je en neemt meteen het hout mee.

Je kunt hem  bereiken op 06-10032004

 

Vanaf heden gasflessen verkrijgbaar in de winkel  of bel 06 37 47 48 14 vanaf 08.00 T/M 20.00 gasfles kost 30.00 euro