Nieuwspagina V.T.V. Wijkeroog


Nieuws

Met enige regelmaat zullen wij hier nieuws plaatsen over toekomstige evenementen, etc. etc..

Wilt u liever op de hoogte blijven door middel van een nieuwsbrief? Dat kan, vult u dan het nieuwsbrief formulier in.

Uiteraard kunt u ons ook volgen via Facebook.

Link: facebook.com/vtvwijkeroog.

Nieuwsbrief formulier

Actueel nieuws V.T.V. Wijkeroog

Afgelopen week heeft Catharina Meijer-Kloostra gemeld dat zij interesse heeft in de functie van voorzitter van onze VTV. Zij heeft maandag meteen meegedraaid in onze maandelijkse vergadering. Na een korte oriëntatie kunnen wij met vreugde mededelen dat zij deze functie als (vooralsnog interim) voorzitter aanvaardt. Het zal jullie niet verbazen dat wij daar als bestuur zeer blij met zijn en jullie met ons hopen wij.

 

Wij heten Catharina van harte welkom in het bestuur!

Mijn naam is Sander Pagie en ik ben werkzaam als welzijnscoach in woon-zorgcentrum Lommerlust (Viva!Zorggroep) in de Peperstraat in Beverwijk.
Met een aantal bewoners hebben wij het idee om o.a. onze bloembakken en tuin wat op te fleuren wat bijdraagt aan het welbevinden van deze mensen. Ook is het van belang dat zij in beweging blijven en ze kunnen genieten van kleur en geur.
Wij als woon-zorgcentrum zijn zeer beperkt in ons budget dus we kunnen niet even naar het tuincentrum om planten/zaadjes te kopen.
Ik vroeg me af of uw tuindersvereniging wellicht iets voor ons zou kunnen betekenen.

 

In afwachting van uw bericht en met vriendelijke groet,

 

Sander Pagie

s.pagie@vivazorggroep.nl

 tel : 06-24860841

Vanaf heden gasflessen verkrijgbaar in de winkel  of bel 06 37 47 48 14 vanaf 08.00 T/M 20.00 gasfles kost  van heden 30.00 euro