Impressie activiteiten VTV Wijkeroog


Mei 2024

Plantjesmarkt


9 november 2021

Een berichtje van de activiteitencommissie:

Afgelopen zondag verzamelde een aantal zeer enthousiaste dames zich in het Praathuis om een aantal uurtjes gezellig aan de slag te gaan met een gouden ring en meters katoendraad !!! Onder het genot van een kopje koffie en thee kregen we de eerste duidelijke en motiverende uitleg van Monique van MoMo's Macrame. Tja en dan lijkt het misschien wel eenvoudig maar dan blijkt het eigenlijk best lastig. De termen vlogen ons om de oren, viertje, zeiltje, wokkel, je moet er maar wijs uit zien te worden maar met het geduld van Monique en het helpen van elkaar vorderde de werkstukken bij iedereen .

Rond lunchtijd kon iedereen aan tafel schuiven voor een lekkere kop tomatensoep met brood en kruidenboter en kregen we weer genoeg energie om onze werkstukken af te maken.

Rond  drie uur was het tijd om deze gezellige creatieve  zondag afsluiten en ging iedereen met een mooi eigen werkstuk weer richting huis! 

 

Een geslaagde dag dus , Monique bedankt hiervoor! 

 

En wij als activiteiten commissie willen jullie alvast verklappen dat we op woensdagavond 15 december weer creatief aan de slag zullen gaan. Deze avond zal in het teken staan van kerststukjes maken. Hou de website en Facebook in de gaten voor verdere informatie. 

 

We hopen jullie dan te zien

 

Groetjes van de activiteiten commissie 


14 oktober 2021

De beeldjes van de kleiworkshop tijdens de Burendag zijn afgebakken. Ze kunnen vanaf vandaag worden opgehaald in de kantine.

Let u er goed op dat u uw eigen vogeltje meeneemt?


26 september 2021

Gisteren hebben we een zeer geslaagde burendag gehad. Het weer was goed, de stemming opgewekt en de creatieve en educatieve activiteiten werden goed bezocht.

Tussendoor konden we genieten van diverse lekkere hapjes en een drankje op het terras.

Als afsluiting een geslaagd muzikaal optreden van twee van onze tuinders.

De winkel opende voor deze gelegenheid nog één maal zijn deuren, vanaf maart staan de winkelvrijwilligers weer voor u klaar.

Veel dank aan alle vrijwilligers die zich hebben ingezet om deze dag zo geslaagd te maken!