Mededelingen/nieuws


Overige mededelingen/nieuwsberichten


26 november 2021

De Algemene Leden Vergadering heeft afgelopen week plaats gevonden. Door de corona maatregelen konden de leden niet fysiek aanwezig zijn.

De documenten van deze vergadering zijn inmiddels naar de leden per email verzonden.

In de kantine liggen inkijkexemplaren voor diegene die geen email hebben. Zij kunnen daar de stukken lezen. Deze zullen (in tegenstelling tot andere jaren) niet per post worden verzonden. Dit scheelt in kosten voor de vereniging.

U kunt de onderstaande button aanklikken om het document te lezen.


26 oktober 2021

Uitnodiging Algemene Leden Vergadering

 

 

Beste leden,

 

Hierbij nodigen wij jullie uit voor de Algemene Leden Vergadering, deze zal dit jaar plaatsvinden op:

 

Donderdag 25 november 2021 om 19.30, in de kantine.

 

Wij zullen de op dat moment geldende corona regels hanteren.

U kunt zich opgeven om aanwezig te zijn. Per tuin kan slechts één lid afgevaardigd zijn

Graag de naam opgeven wie er voor de betreffende tuin aanwezig zal zijn.

Meldt u z.s.m. aan, dit kan per e-mail naar vtvwijkeroog@gmail.com.

 

Binnen twee weken kunt u onderwerpen aandragen die u op de agenda geplaatst wilt hebben of tijdens 

de vergadering behandeld. 

 

Met vriendelijke groet,

 

Bestuur VTV Wijkeroog


19 november 2021

 

Beste leden,

 

Op basis van de huidige coronamaatregelen zijn wij helaas genoodzaakt de Algemene Ledenvergadering, die 25 november 2021 fysiek zou plaatsvinden, te laten vervallen.

 

In plaats daarvan zullen alle stukken wederom digitaal verzonden worden. Leden die geen emailadres hebben, zullen deze per post ontvangen. U krijgt dan, net als vorig jaar, twee weken de tijd om te reageren en/of te stemmen.

 

Er zullen ook een paar inlees exemplaren in de kantine gelegd worden.

 

Met vriendelijke groet,

 

Bestuur VTV Wijkeroog


15 september 2021

Het bestuur en de commissie heeft een vergadering gehad op 6 september 2021. 

Via deze link :

kunt u de notulen lezen.


23 augustus 2021

VTV Wijkeroog is aangesloten bij AVVN, samen natuurlijk tuinieren. Het blad  "De Tuinliefhebber" valt elk kwartaal (seizoen) op de mat bij leden van tuinclubs die zijn aangesloten bij AVVN, samen natuurlijk tuinieren.

Vindt u het leuk om ook hun maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen? Dan kunt u zich daarvoor aanmelden via de site van https://www.avvn.nl/nieuwsbrief.


20 augustus 2021

Gezocht: vrijwilliger beheer boeken en spelletjes kantine.

In de kantine staan veel boeken en er zijn spelletjes die geleend mogen worden.  We zoeken een vrijwilliger die dit wil coördineren.

De boeken en spelletjes kunnen uitgeleend worden als de kantine is geopend.

Voor vragen of aanmelden, mail met vtvwijkeroog@gmail.com


19 juli 2021 Minibieb geopend

Er is een nieuwe minibieb bijgekomen. Bij tuin 38 kunt u boeken en tijdschriften lenen of ruilen.

Vorige maand is de minibieb bij tuin 204 al geopend. Komt u ook langs om een leuk of spannend boek te lenen of ruilen?


13 juli 2021

Hieronder ziet u een bericht over het zomerfeest van de activiteitencommissie.


6 juli 2021

Zaterdag is het zover: het zomerfeest van 2021!


Aanmelden voor Struinen in Tuinen kan nog steeds bij tuin 38!
Inmiddels 30 enthousiaste aanmeldingen die herkenbaar zijn door de bloemvlag bij hun tuinhek. Dus meld je nog aan of ga gezellig struinen.

 

En van 15u tot 17u is er een jamsessie bij Het Praathuis. We hopen op een grote opkomst muzikanten. Dus heb je een instrument en ken je een liedje, laat het ons horen en wij zingen mee.


We hopen je te zien a.s. zaterdag.


2 juli 2021

Vandaag zijn er mooie spandoeken voor het zomerfeest opgehangen bij de vereniging. Grote dank aan de sponsoren Ron en Carla (Tuin 19) van Beletteron, specialist in binnen- en buitenreclame:

( https://www.beletteron.nl/  of https://www.facebook.com/signyouroffice/ )

 


28 juni 2021

De eerste nieuwsbrief is per mail verzonden naar onze leden. U kunt op onderstaande button klikken voor deze nieuwsbrief:


15 juni 2021

In de tuinwinkel worden op dit moment veel soorten biologische vaste planten verkocht. Bijvoorbeeld: Gipskruid, Indigo, Lupine of Zeeuws Knopje.

Komt u ook een kijkje nemen in de winkel op woensdag tussen 13u en 16u of op zaterdag tussen 10u en 13u?


3 juni 2021

Er komt een zomerfeest  op zaterdag 10 juli 2021

 

Programma:
10.30 tot 13.00 Struinen in de tuinen
11.30 tot 13.30 De fietsende barbecue
14.00 tot 15.00 Familiespeurtocht
15.00 tot 17.00 Jamsessie op het terras


1 juni 2021

De tuinkeuringen hebben 29 mei weer plaatsgevonden.. 

De uitslag wordt niet meer op alle publicatieborden getoond, maar is alleen nog te zien op het publicatiebord bij de kantine en de speeltuin. Daarnaast kunt u de uitslag lezen hier op de website.


20 mei 2021

Kantinenieuws

 

Openingstijden

Het terras en de kantine kunnen open, zodra de coronamaatregelen dit toestaan en de voorwaarde is dat er een barmedewerker aanwezig dient te zijn.

Momenteel houdt dit in dat het terras niet iedere middag open kan zijn. Er wordt naar barmedewerkers gezocht voor dinsdag-, woensdag-, en vrijdagmiddag

Het terras gaat open bij droog en lekker weer.

Vindt u het leuk om barmedewerker te worden op één van bovengenoemde dagdelen? Meld u zich dan aan via vtvwijkeroog@gmail.com.

 

Donderdagavond

Voorlopig komt de donderdagavond mee eten te vervallen. Zodra de kantine weer open mag, wordt er per keer een mededeling gedaan wanneer er gegeten gaat worden. Voorlopig niet meer elke donderdag, maar per specialiteit.

Kookliefhebbers kunnen zich aanmelden om ook een groepsmaaltijd te verzorgen via vtvwijkeroog@gmail.com.


Mei 2021

Ondanks dat de kantine nog gesloten is, kan je je nog steeds aanmelden om bar medewerker te worden.
Zodra we open mogen, gaan we natuurlijk weer met frisse moed aan de slag, dus m.a.w. ben je bereid

om het team van barmedewerkers te versterken, een bardienst draaien van 1/2 2 tot 1/2 6 uur, dan ben je van harte welkom.

De barvrouwen en barmannen, leren je de fijne kneepjes van het “vak”.

Aanmelden kan op onderstaand telefoonnummer.
Gewoon doen !!!!!!!
Voor meer info:
Kantine beheer:
Kees van der Zwet-Slotenmaker
06-28594065


18 maart 2021

 

Wij ontvingen hieronderstaande email:

 

Beste VTV Wijkeroog,


Aangenaam digitaal kennis te maken.
Momenteel ben ik bezig met de productie van De Sterfshow, een film van Videoland Academy. Hiervoor ben ik op zoek naar een glazen tuinhuisje/kleine kas om een aantal scenes op te nemen.
Bij deze zoektocht kwam ik uit op uw website. Daarom vroeg ik mij af of jullie over een dergelijk glazen thuishuisje/kleine kas beschikken en openstaan voor filmopnames. Voor het filmen is momenteel één dag ingepland aan het begin van mei.
Ter informatie:
De Sterfshow gaat over lijkschouwer Jelle die wordt uitgenodigd om panellid te worden bij de nationale tv-show "De Sterfshow". Vanaf dat moment verandert alles in zijn leven: de show brengt roem en respect, maar ook onrust en angst. Door onhandige acties van zijn puberende zoon stijgt de jongen tot in de top 5 van de Sterfshow ranglijst. Durft Jelle tegen de show in te gaan en zijn zoon te redden van een nummer 1 positie, die de dood als gevolg heeft?


De Sterfshow is een Videoland Original van aanstormende regietalenten Timo Ottevanger en Edson da Conceicao. De verrassende wrang humoristische en hyperbolische kijk op onze maatschappij is geschreven door Paul de Vrijer. De film zal op première gaan tijdens het Nederlands Film Festival en te zien zijn op Videoland, met rollen weggelegd voor o.a. Nasrdin Dchar en Victoria Koblenko. De doelgroep van de film is jongeren t/m 30 jaar.


Mocht u nog vragen hebben hoor ik dat graag

Met vriendelijke groeten,

Emilia Lantink
Assistent Productieleider

 

Indien iemand met een kas hier aan mee wil doen kan deze contact opnemen  met het bestuur, wij zullen dit dan doorgeven aan de Videoland Academy.

 

 

 

14 oktober 2020

 

CORONA MAATREGEL AANGESCHERPT PER 14 OKTOBER 2020

De verwachting  is dat de sluiting van de gebouwen voorlopig  2 weken zal zijn, t/m 28 oktober, eventueel te verlengen met nogmaals 2 weken t/m 11 november 2020.

De ECO toiletten blijven open tenzij de maatregelen na 28 oktober verder aangescherpt worden.

Werkzaterdagen kunnen op gepaste manier doorgang vinden, mits de afstand van 1,5m gerespecteerd wordt. Omdat de kantine gesloten is kan er geen koffie gedronken worden. Neem eventueel zelf iets mee.

 

 

18 september 2020

Meer dan 1 tuin in pacht hebben.

In het verleden was het soms moeilijk voor alle tuinen een lid/pachter te vinden. Daarom heeft het toenmalige bestuur oogluikend toegestaan dat er soms 2 tuinen per lid in bezit, of dat er een tuin op naam van iedere partner van twee samenwonende partners gezet is. Volgens de statuten mag dit officieel niet.

In artikel 4.2 staat dat per tuin slechts 1 lid kan worden toegelaten worden en in artikel 4.3 dat gebleken moet zijn dat op hetzelfde woonadres van het aspirant lid geen partner, die reeds lid is van de vereniging, woont.

 

Tijden zijn duidelijk veranderd en er is veel vraag naar volkstuinen, mede gezien het beschikbare budget van veel kandidaat-leden. Daarom heeft het bestuur besloten vanaf heden bovengenoemde artikelen uit de statuten weer stringent toe te passen. Dat geldt ook voor overdracht van twee tuinen die in bezit zijn, aan een nieuwe eigenaar. Dat moeten vanaf heden dus twee nieuwe eigenaren zijn en de tuinen moeten voor de overdracht gesplitst zijn.