Aanbod volkstuin nr. 132


Volkstuinhuisje nr. 132

Kenmerken Opgave Staat van onderhoud
Perceel oppervlak 234m2 Goed
Tuinhuis oppervlak 24m2 Goed
Schuur Incl Goed
Elektra / zonnepanelen Ja Goed
Gas voorziening Ja Goed
Broeikas 10m2 Goed
Siertuin Ja Prima
Moestuin Ja Prima
Contact persoon Fam. ?
Tel: 06 422 476 32 W. Veldhuizen
Email: WeVeVe98@gmail.com ?

Impressie

Prijs

Vraagprijs € 10.500

Het huis is nagenoeg geheel van staal / aluminimum opgetrokken van koelwanden en is (dus) perfect geïsoleerd. Aangebouwd is een ruime en hoge hardhouten schuur met stellingen. In het huis bevindt zich een keuken (3 kastjes + 3 bovenkastjes), gas- en kook voorziening, aparte ruimte met compressor koelkast (WEACO, 130 liter) op elektra (12V), inpandige WC, zitje, (slaap)bank, kledingkasten (3 deurs). Maximale afmetingen met aangebouwde schuur, in totaal circa 24m2. incl. toilet & elektra 12 volt, 220 aanwezig,  water, elektra, kachel & kookgelegenheid (gasfornuis).

Op het dak liggen 2 zonnepanelen, 2 accu’s en een omvormer zorgen voor een ideale stroomvoorziening voor de werkzaamheden in en om de tuin, koelkast, licht, telefoon opladen etc.

De tuin is onkruid vrij, grasveldje van ca. 15 m2, grenst aan de bessen & aalbessenstruiken, verderop 2 fruitbomen (peer + pruim) met charmant zitje van steen, met in het midden een gemetselde korf waar je een klein vuurtje kan maken. Achter de haag ook nog een riant zitje van 2 lounge banken.

Broeikas 10m2 voor het opkweken en echte moestuinen, ook een moestuin in de bak op 1m50 hoog. Daar staat nu alleen knoflook in, maar je kan er alles in verbouwen (aardappels, blauwschokkers, pompoen, courgette etc. etc.).  

Gewoon een mooie tuin met prima locatie.

Overname inboedel (kachels / koelkast / totaal keuken inhoud / veel kussens voor de aanwezige tuinmeubels, ook veel snoeischaren en diverse -veel-  gereedschappen) is bespreekbaar.

In de schuur vindt men alle benodigde tuingereedschappen. Alles wat er nodig kan zijn op en in de tuin is aanwezig, daarom direct in gebruik te nemen, geen enkele aanschaf meer nodig.